tidbits

6 maj 2010


1. På söndag kan man se Owl City live - på internet. Vilket äger. Jag kunde aldrig komma iväg på deras konsert i Köpenhamn, och de kan tydligen inte komma till Sverige. Men nu ska deras konsert i London (?) streamas live, och på en rimlig tid för mig, kl 22.00 på söndag. Yes! :)


2. Jag har fått sommarjobb. I kommunen, i tre veckor, inte mycket, men jag är tacksam för vad jag får! Nu återstår bara att se
var jag ska jobba.


3. Jag har dem senaste dagarna varit hemma från skola pga sjukdom/ledighet och då hunnit marathona: Skins säsong 2 och Lejonkungen.

Skins äger. Det är en rolig - och förvånansvärt vacker att se på - serie. Jag älskar alla karaktärer, speciellt Maxxie, Effy, Chris och Anwar. De är för det mesta sjuka i huvudet.

Lejonkungen är nog en av mina favoritfilmer. Den första i alla fall. Har inte sett den tredje än, gör det ikväll. Såg dem på engelska och de är mycket bra då. De refererar till och med Shakespeare.
"And oh, the shame, he was ashamed
Thought of changin' my name,
What's in a name?"3. Jag har läst ut Dorian Grays Porträtt. Den var bra och även om den inte hade någon egentlig handling var den väldigt skön att läsa. Och det fanns många ställen att citera. Till exempel det om cigaretter;
“A cigarette is the perfect type of a perfect pleasure. It is exquisite, and it leaves one unsatisfied. What more can one want?”
Problemet är att jag inte har något att läsa nu. Måste ta mig till ett bibliotek imorgon. Så länge började jag läsa Eclipse. Den har ju snart premiär.


4. Jag lyckades komma ut och sola en timme. Jag är redan lite bränd #MissionAccomplished


xo

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar