OM MIG


Jag heter Johanna. Jag är 20 år och bor i Stockholm. 2012 bodde jag i New Jersey, Virginia och Florida och jobbade som au pair; vill nu läsa mer, se här.

Det bästa jag vet är böcker. Jag läser det mesta och jobbar på att läsa mer varierat. Några favoritböcker är The Hunger Games, Howl's Moving Castle, The Secret History, The Perks of Being a Wallflower, Harry Potter och jag älskar allt som Sylvia Plath har skrivit.

Utöver böcker har jag än ohälsosam besatthet av TV-serier och just nu följer/älskar jag Parks and Recreation, Doctor Who, Sherlock, Community, Avatar: The Last Airbender, Downton Abbey, Buffy The Vampie Slayer och Fringe.

(Om du inte följer några TV-serier eller läser kan du gärna mejla och berätta vad du gör med all din tid.)


Jag lyssnar alltid på musik; listan med favoritband är oändlig och förändras alltid. Men några av de bästa är Jack's Mannequin, The Avett Brothers, The Head and the Heart, Arcade Fire, Of Monsters and Men, Regina Spektor, The Tallest Man on Earth, Metric, Veronica Maggio, First Aid Kit, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros och Mumford & Sons. Jag kan inte bli lyckligare än på konsert .

Jag klarar mig inte en dag utan kaffe. Jag tycker om solen och katter. Jag tycker om att bo i Sverige, men jag gillar engelska så mycket att jag vill bo i ett engelsktalande land. Jag är feminist och tycker det är viktigt att säga.Frågor? Mejla (johannak92[at]gmail.com) eller kommentera gärna.P.S. Ta inte mig eller det som skrivs i den här bloggen på alltför stort allvar.