helgen

31 oktober 2011

I helgen förvandlade jag den här...


...till det här:

och

och

Pumpapajen var förvånansvärt god, även om jag var lite misstänkt när jag bakade (fyllning var som pannakakssmet i konsistens) och kanten blev lite hög som ni ser. Den smakade inte heller så mycket pumpa, utan lite jul. Men jag gillar julsmak.


Jag åkte också till min favorit-Stockholms Stadsmission. Den har den bästa engelska bokavdelningen! Jag fann det omöjligt att inte köpa några böcker. Egentligen är det som att skänka pengar till välgörenhet så det hade varit dumt att inte köpa.


Everything is Illuminated är en av mina favoritböcker som jag vill läsa om. Och så har vi Charlotte Brontë för en billig peng och Great House av Nicole Krauss, författare till History of Love och gift med Jonathan Safran Foer (jag kommer aldrig komma över det där. haha).
All in all, jag är mycket nöjd.


Vet vad annat som är jättebra? Jag köpte två DVD:er från Discshop (Sherlock säsong 1 och Amelie från Montmarte, om ni är intresserade) och fick ett presentkort till Adlibris! Visserligen bara på 25 kronor, men fortfarande! Nu måste jag köpa böcker på adlibris, Gud vad jobbigt. Jag tror det ska bli någon av dessa böcker.

Glad Halloween!

1 kommentar :

  1. Vad coolt med pumpapaj. Precis som i Harry Potter! :D

    SvaraRadera