of course, i miss you. it's all i do.

8 december 2010

Jag sitter här och fördriver tiden. Jag försöker få tumblr att fungera men dem är tillbaka 'shortly' vilket kan betyda allt från 2 minuter till 24 timmar. Jag tänkte dela med mig av några bilder jag hittade igår. Efter att ha blivit tipsad av Lyra härifrån, lyssnar jag på Sufjan Stevens julalbum Songs for Christmas och det är helt fantastiskt.


Jag såg säsongen sista Glee medan jag åt lunch. Hur ska jag överleva utan Glee? (drama much?) Jag vet inte. Kolla om det? I alla fall avsnitten med Jonathan Groff. Le sigh. Han kommer tillbaka till serien i vår. Yes.
Jag hatar förresten att (spoiler alert) Rachel och Finn har gjort slut. Jag är en fet Finchel-shipper (nära tvåa kommer Kurt och Blaine! Blurt? Och Rachel och Jesse.)
Annars var avsnittet lite tråkigt. Jag älskar när Kurt och Blaine sjöng, men det var så kort och random. Och Brittany som är så gullig. Jag vill ha hennes flätor.

Jag kan skriva hur mycket som helt om Glee. Men det ska jag inte.
x

3 kommentarer :

 1. glee är så bra! och tror kurt och blaine kallas klaine, haha :P

  SvaraRadera
 2. Yay! Va kul att du tyckte om Sufjan. Han är, som Bon Iver, en riktig all-year-'round. : ) Fint att du fick med lite ameriansk julkänsla till inlägget i bilderna, den sorten är nästan trevligast. I måttliga mängder.


  "Since it's Christmas, let's be Glad!"
  Lyra

  SvaraRadera
 3. Älskar också Glee! Kommer sakna det massor nu. Har önskat mig säsong 1 i julklapp så man får titta på det så länge :)

  SvaraRadera