dan före dopparedan

23 december 2010

Jag har varit lite för upptagen/trött de senaste dagarna för att blogga. Det krävs så mycket ansträngning för att komma på ett blogginlägg. Nä, allvarligt talat, när jag är trött orkar jag inte ens prata. Ännu mindre skriva.

Idag har jag...

...övningskört i nittio minuter. Jag önskar det hade gått bättre. Det går okay, men jag är ganska säker på att jag inte kommer lyckas ta manuellt körkort. Det kostar för mycket. Och jag är för långsam att lära mig.

...trängts med människor i en överfull galleria. Trevligt. Klockan var bara tio så det var inte alltför farligt. Jag köpter sista julklappen (sista minuten?)

...jobbat, idag igen. Det är förvånansvärt roligt och jag är inte jättedålig. I know, right? Jag är receptionist på Synsam. Jag får göra allt lätt/roligt: blippa saker i kassan, sortera lådor och flytta runt glasögon. Win.
Folk är så snälla vid jul. Alla önskar god jul och jag älskar alla.


Coldcoldcold
Och nu ska jag...

...slå in de sista julklapparna. Jag ÄLSKAR att slå in julklappar. Bara så ni vet.

...klä granen :)

...kanske se Love, Actually. Om jag hinner. Det är min favoritjulfilm.

Daniel: Oh, well, okay... right. Well, I mean, I'm a little relieved.
Sam: Why?
Daniel: Well, because I thought it would be something worse.
Sam: [incredulous] Worse than the total agony of being in love?
Daniel: Oh. No, you're right. Yeah, total agony.Sen är det nästan julafton.

God jul!

2 kommentarer :

 1. Love that picture at the end!

  SvaraRadera
 2. Svar: klenäter är en slags friterad småkaka som man har en speciell... tillskärare till att göra krusiga kanter med och en skåra i så att man kan vränga klenäten, typ, sen doppar man den i socker. Gott. Det är tradition att min mor gör dom varje år. Mormor gör sillen, osv.

  Mja, jag har suttit och sneglat på The Looking-glass wars hela kvällen medan jag bloggat, klätt granen, och lackat paket. Är mycket nöjd med mitt "julklappsinslagningstema" det här året; brunt natur-papper, rött band i japansk rosett och lite rött lack. Det klassiska. Mycket nöjd med själva klapparna också. Det är ju alltid skönt att vara. : )

  Ghah, vill också ha bra system kamera och kunna ta riktigt fina bilder. Hoppas du får en riktigt fin jul! En liiten julklapp kan vara att vi nu följer dig. ^_^

  Snö(L)yra

  SvaraRadera