round my hometown

21 september 2011


Photobucket

Man skulle kunna tro att jag bor i värsta bondhålan. Vilket jag kanske gör. Den här veckan önskar jag att jag bodde i/nära Göteborg.

Men jag bor nära Stockholm vilket är jättebra när man vill gå på konserter.


Jag tycker också jag är jättejobbig som länkar sådär.

3 kommentarer :

 1. Svar: Tack! Haha, jag har fortfarande inte lyckats få någon av mina föräldrar att läsa HP. Funderar dock på att deala med pappa så att han läser HP och jag läser någon tråkig bok han tycker jag ska läsa.
  Fandomen är verkligen underbar! Och alla dessa bilder på Tumblr är så bäst!

  PS: Fick en väldigt passande ordverifiernig nu när jag skulle publicera kommentaren. Den ville att jag skulle skriva "pother".

  SvaraRadera
 2. Sluta mitt i?! Han är som min kompis. Hon slutade mitt i femman. Den bästa boken! Förstår verkligen inte. Jag är så lycklig över att ha fått min lillebror att läsa dem. Nu älskar han att läsa. Din kommer säkert inse när som helst vad han missat.

  Haha, jag har Tumblr, men är aldrig inne. De jag följer följer jag via Google Reader. Min kompis blir helt galen på mig för det, men jag orkar verkligen inte logga in där. Har du Tumblr? :D

  SvaraRadera
 3. These are such lovely photographs, Johanna! How I wish I can visit your hometown soon. If only I have the resources...

  Awww I miss chatting with you! :)

  SvaraRadera