Let me take you by the hand and lead you though the streets of London

3 juni 2010


LONDON DAG 3


Nu ska jag försöka skriva om dag tre. Jag kommer knappt ihåg längre. Anyways; på morgonen var det vackert väder, äntligen! Det här är utsikten från vårt hotellfönster/balkong.Vi skulle gå till Primark och lämna tillbaka lite kläder och tog vägen igenom Hyde Park. Det är väldigt vackert där. Blommor överallt. Det gjorde det lite roligare att gå en långa vägen från vårt hotell till Marble Arch.Lina glömde sitt busskort på hotellet, så när vi kom ut från Primark lånade hon mitt och åkte tillbaka till rummet. Jag fortsatte längs Oxford Street och hittade
HMV. Och där hittade jag dessa filmer. Det var svårt att lämna dem i affären :)

När Lina och jag hittade varandra igen hoppade vi på en buss och åkte mot St Paul's Cathedral. Där år vi lunch (mackor från Pret, igen.)
Därefter gick vi till Millenium Bridge; Ni vet den som blir förstörd av Voldemorts Dödsätare i sjätte Harry Potter-filmen? Ja, den. Och vi fotade varaandra.Vi hade tänkt gå in i Shakespeare Globe, men det failade lite. Det var en utsåld pjäs där så vi kunde inte komma in. Vi fortsatte mot Covent Garden och var tcugna att gå världens omväg, men nådde tillslut Waterloo Bridge. Där ville Lina ta en turistbild.


Vi gick runt i Covent Garden, fikade på Starbucks och köpte jordgubbar.

Vi åt dem och tittade på trollkarlen som tog en liten kille från publiken. Det var underhållande. Killen var jättesöt.


Sen åkte vi till det viktigaste under hela dagen; Perrong 9 och 3/4. Det var awesome. Det var en jättestor grupp turister som tog bilder innan oss. Sen tog några snälla killar bilder på oss.
Wow.


Sen tog vi bussen tillbaka till hotellet. Vi var rätt trötta då. Vi åt upp resten av jordgubbarna och gelebjörnana på taket. Det var så vackert väder och väldigt härligt. Fast jag fick lite svindel. Jag är lite höjdrädd.Här är bilder på vårt hotellrum. Det var jättejättelitet. Sängen var det enda som fick plats. Badrummet däremot var stort, det fanns till och med ett badkar. Men det fungerade. Vi spenderade inte så mycket tid där.

När vi vilat en stund gick vi ut och letade efter mat. Vi tänkte ta en bucket kycklingvingar från KFC till Hyde Park, men det got så öång tid att hitta det (vi gick bland annat förbi Whiteleys) att vi inte orkade göra det till slut. Vi åt på McDonald's istället.


Det var dag fyra. Det blev mer en tursistdag är de andra. Kanske för att vi knappt hade några pengar kvar. Resten kommer förhoppningsvis imorgon. Då är jag ledig från skolan.


xo

1 kommentar :

  1. Bra att du har lagt ned mycket tid på den så att den blir så korrekt...

    SvaraRadera