bokuppdatering

30 november 2012

Här är några böcker jag har inhandlat den senaste tiden och som jag inte skickade med familjen hem.

 1175.jpg
Först och främst har jag äntligen köpt Rookie Yearbook One! Det är en bok med ett urval av artiklarna postade på Rookiemag.com under dess första år + skitsnygga bilder. Jag har inte läst så mycket ur boken än, men jag har läst Rookiemag sen i somras och det är så fruktansvärt bra.

 1178.jpg
 1180.jpg

Några av mina favoritartiklar jag har läst är:

 1184.jpg

Det första jag läste på Rookiemag var den här intervjun med First Aid Kit, som FAK berättade om i deras sommarprat (som jag älskade). Jag visste direkt att jag hittat hem för det är exakt så jag känner när jag lyssnar på First Aid Kit.

Så nu har jag en vacker, tjock bok med texter som jag måste ta i beräkning när jag packar för att åka hem (mitt flyg hem till Sverige går om nästan exakt två månader nu!)


I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på Barnes & Noble som jag använde upp rätt fort.

 1190.jpg

It's Kind of a Funny Story var jag tvugen att köpa för den finns inte på något bikliotek. Biblioteken har bara filmadaptionen vilket är rätt sjukt.

Jag köpte också en kalender och den här:

 1194.jpg 1196.jpg

Det råkade bli en bok för en speciell kollektion av nationalparksmynt, men det gör inte så mycket. Tyvärr har jag inte så många, så jag kommer väl behöva börja använda kontanter så jag får tag på quarters.

Jag märkte att jag inte riktigt var en vanlig myntsamlare när jag köpte den. Jag höll i den här boken och frågade efter en annan bok och efter den vanliga "Where is that accent from? Oh Sweden! I know a city... Stockholm! ...And Gothenburg!" kommenterade sa han som hjälpte mig "You don't look like a regular coin collector." Sen började den äldre herren i kassan diskutera olika utgivna mynt som hans vänner letade efter medan jag nervöst skrattade och sa "Huh, really?"


Jag köpte också en fancy kamera i helgen! Det enda jag har på rummet jag kunde testa den på var böcker.. Så ja. Det här hände. 

1 kommentar :

  1. Kul att läsa. Nu förstår jag vad du skulle ha alla quarters till.

    SvaraRadera