för jag har tagit studenten

30 maj 2011

Hejsan bloggen. Eftersom jag numera är en fri kvinna har jag gått om tid att blogga. Vilket jag ska försöka göra också. Jag börjar med fredagen då JAG TOG STUDENTEN!

Det var så fruktansvärt roligt. Jag vill göra det igen. Till och med flaket, som jag var rätt skeptisk mot, var svinkul. Det var en så lycklig dag. Dagarna efteråt har präglats av humörsvängningar i form av euforisk lycka över att vara ledig och klar med skolan och kunna njuta av sommaren med mer, och nedstämdhet och ångest som kan ha något att göra med framtiden eller saker jag ångrar.

Men sånt är livet. Det konstigaste är att jag är samma person som innan. Jag trodde det skulle vara en annan version av mig som tog studenten.

Jaja. Jag har några bilder att bjuda på. Inte så många, eftersom jag inte vill lägga ut bilder av människor på denna semi-annonyma blogg. Så det blir som vanligt bilder på mat, och sen några på mig. What.

[Champagnefrukost]
Studenten 045
Studenten 097
[Jag var så fruktansvärt nervös vid denna tidpunkt. 14 minuter kvar.]
Studenten 202
Studenten 191
[Kasta mössorna...]
Studenten 212
[...och spring ut]
DSC01749
[Vi hade USA-tema på mottagningen. Gissa varför.]
Studentmottagning 007
Studentmottagning 006
Studentmottagning 008
[Enda bilderna på maten. Sad. Vi hade så fruktansvärt mycket mat. Amerikansk dessutom.]
Studentmottagning 009
Studentmottagning 011
Studentmottagning 014
Studentmottagning 015
Studentmottagning 026

Bilderna är i jättedålig kvalité, men så får det vara. Imorgon eller någon annan dag blir det bilder på mina fantastiska presenter.

Ha de bra.

3 kommentarer :