sista dagen

26 maj 2011

Har mycket att blogga om och som vanligt alldeles för lite tid. Men jag var tvungen att kika in och meddela att världens bästa tidning vann Lilla Journalistpriset igår. Jadå. Vi är fantastiska.

Lilla Journalistpriset 2011

Haft en bra vecka hitills. Sprang hela fem kilometer på Vårruset. Jag har aldrig sprungit så långt tidigare så jag är jätteglad. Har en del bilder därifrån som kanske kommer upp inom en snar framtid.

Igår var det prisutdelning i regnet på Gröna Lund för Lilla Journalistpriset och sedan Gubbskivan, sista skivan med skolan. Det var svajnkul. Idag har jag mest bakat och städat och försökt vakna.

Och imorgon tar jag studenten.

2 kommentarer :

 1. Tar du studenten redan nu? "våra" studenter tar inte studenten förrän om två veckor. Fusk.

  SvaraRadera
 2. sv: hah, dörren! men att isolera sig i ett rum fullt med böcker låter som en ganska bra idé. Och nu när du tagit studenten har du väl inget speciellt för dig? ; )

  Ed Speelers är ful och spelade Eragon, han ska inte spela Jace! Jag håller på Jamie Campbell Bower, men han är väl redan overactive i typ alla poppis-filmer. Jag är lite tveksam som Leebo, modellen, han ser lite biffig ut, men, kanske. Det finns en vimeo här:

  http://adamnewyork.blogspot.com/2011/03/leebo-lost-in-brooklyn-by-christopher.html

  som kanske kan ge lite mersmak?

  SvaraRadera