west palm beach, florida

17 maj 2012

Nu sitter jag i mitt nya hem hos min nya värdfamilj i West Palm Beach, Florida. Blev matchad med dem förra veckan och sen kom helgen och i måndags bestämdes det. Jag var tvungen att flytta in hos min LCC i några dagar tills mitt flyg gick, eftersom min förra värdmamma tyckte min rematch var lite för lång. Fine fine. Två nätter på soffan och sen, igår, kunde jag äntligen flyga vidare.

Min flygresa fick från Washington, DC, upp till Newark/New York och därifrån ner till West Palm Beach. Det för flyget var jättelitet och jag satt längst fram. Det andra flyget var normalstort och jag satt allra längst bak. Nu vet ni det! Det var för övrigt en hemskt flygresa med en del turbulens och därför illamående.


Till sist träffade jag min nya värdmamma, stående med mannen jag satt bredvid på planet (vilket gjorde att jag för ett ögonblick undrade om jag hade suttit bredvid min värdpappa hela vägen, utan att veta om det. Men de råkade bara känna varandra). Hon tog med mig till en restaurang i Cityplace, en slags utomhusgalleria i West Palm Beach, för en sen middag och sen en tur till Bed, Bath and Beyond för att köpa sängkläder och kuddar.
West Palm Beach var varmt, fuktigt, grönt; bilvägar och palmer, massor av dammar och kanaler, låga bostadshus och höga hotellbyggnader. Jag har inte tagit några bilder, men jag tog några bilder utanför huset där det växte några palmer, bara för att bevisa att jag befinner mig i Florida - ett ställe där det växer palmer naturligt! (Det är fruktansvärt coolt för mig.)Jag har än så länge inte sett solen - trots att det är The Sunshine State, eftersom det är mulet och regnar. Imorse åkte jag med till barnens skola och vi åkte förbi en man som var ute och gick med tre getter. Det är en väldig blandning av stora, dyra hus och husvagnsparker.

Det är lite svårt att få ett grepp om stället, men jag har än inte sett mycket. Jag trivs i alla fall. Skillnade mellan hur jag kände när jag anlände till familjen i Virginia/DC, och ur jag känner nu, är enorm och förhoppningsvis talande. Jag ska ta hand om två barn, en flicka på 4 år och en pojke på snart 6 år. Jag hoppas jag trivs här.

4 kommentarer :

 1. Jag ser att de har en hund också. Vilken tur du som älskar hundar.
  Hoppas snart få se lite nya bilder. Kram mamma

  SvaraRadera
 2. Lovely pictures and here to the best match yet! <3

  SvaraRadera
 3. Congrats med den nya värdfamilj i Florida :-D
  Ser frem til at se billeder fra The Sunshine State :)

  /Brian aka Sylvia's sambo ;)

  SvaraRadera
 4. Woho! Ny värdfamilj! Måste vara härligt med värmen i Florida. Är inte Bed, Bath and Beyond den affären som Terri jobbar i Glee förresten? :)

  SvaraRadera