of monsters and men

17 april 2012

De senaste dagarna har jag lyssnat väligt mycket (bara) på Of Monsters and Mens senaste skiva My Head is an Animal. Förutom Little Talks - som jag avgudar - älskar jag den här låten, Your Bones.

Your Bones by Of Monsters and Men on Grooveshark

Och de är från Island! Jag vet inte varför det gör mig så glad. Men, allvarligt nu, lyssna på hela ablumet.


För att det här inlägget ska innehålla lite mer kommer lite bilder på var jag bor och omgivningarna. Jag är för rädd för fästingar för att gå fler promenader (de skrämde upp oss på au pair-skolan) - nu har en av hundrarna fått Lyme Disease! Jag kommer vara nästa offer. (Förresten är det skitjobbigt att bo med hundar. Det kanske bara är de här hundarna. Men varför måste de skälla? Och tigga? Och följa efter?)

Huset

Det är i stort sett sommar här. Idag var det 30 grader. Men det gör mig inte så glad som det borde göra.

3 kommentarer :

 1. Vilka mysiga bilder! Jag tycker också om Of monsters and men, speciellt Little Talks och Six Weeks!:D

  SvaraRadera
 2. Akjsfnjknas jag älskar också Of Monsters and Men!! Hittade dem bara för ett par veckor sedan, och har lyssnat på dem konstant sedan dess (särskilt Little Talks, hehe.

  SvaraRadera
 3. Vilket stort hus! Är det så stort som det ser ut på bilden? Typ gigantiskt!¨

  Svar: Lund var nog perfekt faktiskt! Jag vill verkligen dit igen, typ på sommaren när det är varmt och soligt. Kan tänka mig att den är helt perfekt då.

  Jag är väldigt dålig på både grekisk och romersk mytologi, så jag har missat alla kopplingar till dem i Hungerspelen. Känns som att jag måste plugga på lite. Det verkar vara något som influerar väldigt mycket av vår kultur.

  SvaraRadera