Jennifer Lawrence ska vara Katniss

17 mars 2011

Imorse fick vi äntligen reda på det - Katniss har blivit castad!

Photobucket
[via]

Och det blev Jennifer Lawrence, som varit aktuell ett tag.
Jag såg Winter's Bone för ett tag sedan, mest för att Jennifer Lawrence var aktuell för Katniss. Jag gillade den jättemycket. Jag tycker dessutom om Jennifer Lawrence, hon är duktig och verkar som en trevlig tös. Hennes roll i Winter's Bone är faktiskt ganska lik Katniss:

- Ingen pappa
- "Sjuk" mamma
- Småsyskon att ta hand om
- Jagar och skinnar ekorrar utan att blinka

Slut på likheter. Som jag kan komma på just nu i alla fall.

Jag tror Jennifer Lawrence kan bli bra, men (det här låter hemskt) hon är inte lika utmärglad som Katniss ska vara, eller lika mörkhårig och mörkhyad. Men det kan fixas. Jag är väldigt excited!
Nu måste vi bara vänta på att Peeta castas.

5 kommentarer :

 1. Hon verkar riktigt bra! Är väldigt lättad över att det inte blev någon Hannah Montana eller HSM-skådis. Det hade blivit helt fel.

  SvaraRadera
 2. Enligt IMDb är Alex Pettyfer "rumoured" som Peeta. Hoppashoppashoppashoppashoppashoppas att inte han blir Peeta. Vet inte om J L, hon ser lite ostig ut. : (

  L

  SvaraRadera
 3. BUUUUUH! VI VILL HA KAYA!

  SvaraRadera
 4. Gillar listan över likheter. :) Jag är också pro-Jennifer, även om jag håller med om att det är lite trist att de castar en så "vit" skådis till en karaktär med "olivfärgad" hy. Å andra sidan kan ju olivfärgad betyda allt från "lite solbränd look" till betydligt mörkare ... Alla verkar ha rätt olika bild av Katniss hudton. Det är en sån där sak som är så ljuvlig med böcker - allt behöver inte slås fast så definitivt som när man gör en film, utan läsaren kan skapa sina egna bilder. Men visst - det är en trist trend det här att man "vitifierar" karaktärer i Hollywood ...

  Hu, håller med om att Alex Pettyfer känns helt fel - alldeles för mycket "jock-kille från high school-film" över honom ... I så fall tycker jag bättre om Hunter Parrish, även om han är lite äldre.

  SvaraRadera
 5. I'm quite happy with the casting as well, as long as it's not the True Grit actress. Haha! Jennifer just needs to lose weight and dye her hair. Oh well. A transformation is on the go, I presume! :)

  SvaraRadera