boken med världens längsta titel

2 februari 2011

Jag hade världen energi idag... men den gick ur mig nu. Jag hann plugga till ett prov, skriva en Cumulus-artikel, göra ett antal olika läxor, gymma, kolla på Skins och vara i skolan. Jag hade lite mindre skola idag än igår; igår var jag i skolan från 9.00 till 20.00. Idag var jag i skolan från 10.50 till 12.10. Gissa vad jag föredrar.

Något jag inte hunnit göra så mycket är att läsa, men det gör inget. Jag läste så mycket igår; jag läste ut The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Jag har precis börjat med Everything is Illuminated. Men jag tycker det är jobbigt att börja med böcker. Fast den är rolig. Första kapitlet beskriver berättaren sig själv och var han bor och sånt där. Sen säger han:
"I will describe my eyes and then begin the story. My eyes are blue and resplendent. Now I will begin the story."

Min sorts humor.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society var riktigt bra. Den bestod helt av brev skrivna av de olika karaktärerna, främst huvudpersonen Juliet. Den utspelade sig 1946, kanske jag ska säga. Jag vill också skriva brev. Jag älskar brev.
Däremot har jag läst alldeles för många berättelser om Andra Världskriget på senaste tiden (och om krig generellt). Inte bra - snart kommer jag tappa all tro för mänskligheten.

I helgen har Tangled och Glee premiär. Herregud. Det är nästan för mycket, men jag är helt okey med det.
x

1 kommentar :

  1. You went to school for eleven hours? That's too much.

    SvaraRadera