don't you want me, baby

24 februari 2011

Brownie 005

Brownie 007-1
Min familj måste verkligen älska mig. Jag bakar hela tiden. Idag gjorde jag brownies. De blev goda. Tyvärr utan chokladgegga ovanpå eftersom jag inte vet hur bra de håller sig med chokladfrosting/topping/gegga. Det bästa jag vet är, naturligtvis, att baka muffins. Men av någon anledning gillar inte mina familjemedlemmar muffins lika mycket som jag. Så jag bestämde mig för att vara snäll. Och baka brownies.


Medan senaste Glee var bra - rolig om inte annat - så var denna sång det bästa. Utöver att Rachel och Blaine är mina favoritkaraktärer, så är låten ganska bra.


Det som förstör Glee för mig är att jag börjat se allt med "is this appropriate?" (amerikanska) ögon. Det stör. Det enda jag kunde tänka under Glee var "De dricker. Hela tiden. Herregud. De kan inte visa sånt här. De kommer bli censurerade." Jag önskar jag kunde stänga av min hjärna.


Och resten;
- Imorgon eftermiddag är det lov! Just nu har jag för lite att göra för att verkligen uppskatta det. Och eftersom jag inte ens fick någon körtid under lovet känns det ännu mindre jättebra.
- 1984 är mycket bättre än vad jag trodde den skulle bra.
- Jag äter bara mackor. Eftersom jag inte äter lunch i skolan så ofta äter jag mackor 3 av 4 måltider om dagen. I och för sig brukar jag slå ihop minst två av måltiderna. Men ändå. Carb-overload.
- Det är Oscarsgalan på söndag/måndag. Jag hade tänkt se alla filmer nominerade till "Best Picture". Det går inte så bra. De är långa och verkar inte så roliga. Förutom Toy Story 3, som är bäst.
- Inatt drömde jag att om jag vågade lägga tak 90 meter upp i luften skulle jag få körkort. Jag vågade inte.
- Jag har använt ordet "eftersom" tre gånger i detta inlägg. Fyra, nu.

x

1 kommentar :

  1. mmmm - those look delicious! i need to make a good sweet treat

    SvaraRadera