and at last, i see the light

6 februari 2011

Jag har varit lite upptagen den här helgen, med en del roliga saker (de flesta var roliga).
Jag satt barnvakt i fredags och som om det var tillräckligt kul så bakade vi muffins. Jag älskar att baka muffins, som vi vet, och dem var supergoda. Sen tittade vi på Monster House - som var roligt och jätteläskig (jag var mycket räddare än mitt barnvaktsbarn).

Igår jobbade jag på dagen. Det är kul att jobba. Jag gillar atmosfären i butiken och så får jag dricka massor med kaffe (och äta choklad). Det jag inte gillar är att jag är livrädd för att göra fel och jag är så bortkommen.

Weekend 003

På lördag kväll gjorde jag det viktigaste/bästa/roligaste på hela helgen. Jag såg Tangled med en kompis.

*moment of silence*

(Jag är jättelöjlig) Ni vet när man sett fram emot något hur länge som helst (sen december!) och man är livrädd för att man har för höga förväntningar och sen, närt man väl gör det/ser det så uppfyller det förväntningarna med råge och är hundra gånger bättre än man trodde? Det är det bästa som finns tror jag.

Tangled var fantastisk. Den var sjukt vacker - så bra gjord. 3D:n var underbar, speciellt en scen, favoritscenen. Rapunzel var urgullig och Flynn var jätterolig och musiken var bra. Just nu är det min favorit-disney-film, men det kan nog ändras efter jag fått lite perspektiv. Fast jag såg en liten del idag igen (en nedladdad version i dålig kvalité - det var nästan katastrofalt efter den fantastiska kvaliten i biosalongen) och den var lika bra.
Jag har såklart närat min besatthet genom att ladda ner soundtracket och markerat mina favoritquotes och ska gå vidare till den ultimata besatthetssidan: tumblr.
"När ska mitt liv börja? När ska jag kasta mig ut för mitt symobliska torn?"

tangled movie stills tower disney
Jag vill se den igeeeeen. (Jag kollar på bilder från filmen och börjar nästan gråta. Herregud.)

Idag körde jag lite bil. Jag vill inte ta körkort längre, men jag måste. Sen kom mormor, moster och kusiner och jag fick leka med lite fler barn och vi gick på promenad i det vackra vädret. Jag har inte pluggat tillräckligt den här helgen.

Weekend 027

Weekend 018

Imorgon kommer ett nytt avsnitt av Glee. Det säger något om Tangled att jag knappt bryr mig. Fast det kommer jag nog göra imorgon.
Hoppas ni haft en bra helg!
x

1 kommentar :

  1. Hi there! I'm author of this blog: http://iamunderthebridge.wordpress.com/2011/02/07/five-reasons-why-tangled-is-a-tearjerker/ --the one you commented on. :) I don't know how else to easily reach you but here. Thanks for dropping by, really! It always fascinates me everytime someone besides from my friends read my posts. :) And oh, can you teach me how to speak Swedish? I love your language! :>

    SvaraRadera