böcker och omslag

2 juni 2011

Häromdagen besökte jag en Akademibokhandel. Jag styrde genast stegen mot den engelska ungdomsavdelning och, nästan tvångmässigt, till The Hunger Games böckerna. Jag älskar att se dem i butiken. Jag vet inte varför. I alla fall, då upptäckte jag två nya omslag till de brittiska versionerna av The Hunger Games och Catching Fire.

Jag har då de brittiska versionerna av böckerna eftersom när jag köpte dem brydde jag mig inte om omslaget, jag ville bara läsa (hade jag brytt mig då hade jag tagit omslaget med Peeta. Whyyy.) Sen ville jag matcha. Nu vill jag väldigt gärna ha de amerikanska hard cover omslagen för de är sjukt snygga och det finns faktiskt en tanke bakom dem.

De nya omslagen är ganska snygga. Och man ser mockingjayen. Men de är fortfarande så meh.

The Hunger Games

Jag vet inte varför jag skriver om THG omslag. Jag vill läsa böckerna igen men jag läser andra böcker. Jag är rädd för att se bilder från filmen ifall de gör mig besviken. Och nästan ännu mer rädd för att andra människor ska se bilder och bli besvikna (Jag hatar min hjärna ibland).


Naturligtvis gick jag inte ut från Akademibokhandeln tomhänt. Det var rea och jag hade presentkort. Så jag köpte dessa:

Books

Howl's Moving Castle för att jag älskar älskar älskar boken. Ville ha ett annat (snyggare) omslag, men jag ville att det skulle matcha min kopia av uppföljaren.

Och Eating Animals. Jag har börjat läsa den och jag älskar den. Jonathan Safran Foer är helt enkelt en av mina favoritförfattare. Till och med non-fiction. Att han skriver om att äta djur gör mig bara gladare.


Ja. Jag ber om ursäkt för rörigt och innehållslöst inlägg.

Ha det bra.

2 kommentarer :

  1. Nejdå, inte meningslöst, en inblick i ditt vardagsliv är vad det är. Sånt som man blir glad av ska man ge uttryck för ofta, som du ofta gör. Det är bra. Fortsätt så. : D

    SvaraRadera
  2. I am so excited for the movie but I, too, am afraid to look at production pictures or any sort of trailers that may ruin the illusion of the perfect image I have in my head :(

    SvaraRadera