nanowrimo & lov

29 oktober 2010

För det första: Det är LOV! Det känns underbart. De senaste veckorna har varit helt galna. Jag har haft så mycket att göra att jag knappt hunnit se Glee (*gasp*). Även om jag kommer ha massor att göra på lovet med projektarbetet kommer jag inte vara störd av massa annat skolarbete. Lovet har aldrig varit mer välbehövt...


Moving on... Jag har signat upp för NaNoWriMo, följ mig här. Jag vet inte hur jag ska klara det, med skola och allt... Men det är ju lov första veckan! Jag ska pröva i alla fall. (för er som inte vet; NaNoWriMo är en sida där man ska skriva en bok på 50 000 ord på en en månad, november. ingen ska läsa den, man ska bara ha skrivit så många ord.) Det behöver inte vara en bra bok med en bra handling. Bara skriva är bra! Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om än.


Jag har fått min nya mobil och den är liten och snygg. Lite jobbig att smsa med. Jag tror bara att jag måste vänja mig. Däremot känner jag mig jättecool när jag stänger mobilen (det är en man skjuter upp och ner) och det är värt mycket mer än bra sms.Det är Halloween i helgen! Jag älskar Halloween även om jag knappt firar det (anledning till att jag vill flytta till USA - fira Halloween!). Ska ni fira?

Ha en bra helg!

1 kommentar :

  1. Hello! I recently started following you on Tumblr-- I had no idea you followed me/had one!

    I am glad!

    Also, I am so happy you're in NaNoWriMo! My profile name is same as Tumblr, nerdinglasses :)

    Whoo!

    SvaraRadera