everything looks better, when the sun goes down

26 september 2010

Jag hatar ogillar starkt söndagar. Måndagar är i alla fall en dag närmre helgen (vilket är så dumt eftersom söndagar faktiskt är helg). Just nu jag så stressad för projektarbetet och för att jag inte gör något åt det. Jag brukar inte skjuta upp saker, men tiden går så fort och det känns som om kvällen kommer tidigare på söndagar så jag hinner inte med. Och jag är så trött, jag sover dålit på helger. Imorse drömde jag en jätterolig dröm och det var tråkigt att vakna. Söndagar är liksom reserverade för att oroa sig för ALLT och att göra ingenting. Underbart.


Jag såg ett ganska tråkigt (tråkigt som i ledsamt) avsnitt av Lost igår. Jag gillar inte framtidsvisionerna. De är inte lika roligt att veta hur de kommer bort från ön när man vet att det är ett helvete när de väl gör det. Och varför är Juliette med så mycket? Jag tycker inte alls om henne. Jag gillar ingen av The Others, förutom Alex och hon är aldrig med. Däremot älskar jag Desmond och det skulle vara helt okey om serien bara handlade om honom. 
Syster min har börjat läsa Hungerspelen och jag är avundsjuk.

2 kommentarer :

  1. Måste erkänna att jag aldrig sett ett helt avsnitt av Lost, men har hört att det ska vara smått beroendeframkallande. Själv fastnar jag mer i böcker just nu, vet inte om det är bättre iofs :)

    SvaraRadera
  2. Söndagar är verkligen usla. Man gör inget nyttigt. Möjligtvis tar man en fika. Sen springer man runt hemma, kanske filar lite på något litet projekt, till exempel rensa i den där pappershögern på soffbordet, eller så hamnar man framför datorn, surfande runt helt meningslöst. Sen kommer kvällen alldeles för fort, man går och lägger sig, sen är det måndag igen.
    /L

    SvaraRadera