clockwork angel recension

11 september 2010


Trees 1

Trees 2

Trees 3

Jag kan skriva något om
Clockwork Angel, som jag läste ut idag (nu har jag bara fyra böcker jag håller på att läsa). Jag tyckte inte om den så mycket som jag trodde jag skulle göra men jag tyckte om den. Mina favoritgenrés tillsammans: klassisk och YA. Men den var nästan tråkig ibland och jag kände inte så mycket för karaktärerna som jag brukar. Boken får mig att sakna Jace och Clary från The Mortal Instruments.

Jag kan inte välja mellan Jem och Will. Jag tycker alltid om det ena kärleksintresset mer. Men båda var rätt fantastiska. Jag gillar Tessa också. Jag förstår henne inte riktigt men på vissa ställen var hon lik mig. Hon gillade att läsa så mycket.

Jag tycker om citat väldigt mycket och det var ett innan varje kapitel vilket var underbart. Andra boken i serien kommer om ett år. Även fast jag inte är så fäst vid boken vill jag verkligen veta vad som har hänt Will och jag vill se mer av några andra karaktärer. När jag lyssnar på musik från författarens lista blir jag ännu mer intresserad. The wonders of music.

008


Just det. Jag vann den här boken och fick den härom dagen. Ska läsa den när jag får tid. Det är en sommarbok.


1 kommentar :

  1. Aaaaah, nu gör du mig så avundsjuk! Vill också ha den! Att varje kapitel öppnas med ett citat låter lovande, det tyckte vi ju om från Philip Pullmans' "The Amber Spyglass".
    /L

    SvaraRadera