kolmården

23 augusti 2011

För några veckor sedan var jag på Kolmården. Det var jätteroligt. Hela resan i alla fall. Själva Kolmården var inte lika rolig som den var när jag var yngre. Det var lite svårt att se djuren i sina små burar och veta att jag bidragit till det. Det värsta var delfinshowen och delfinariet. Förutom att showen var jättetråkig, var deras bassäng så ensidig och tråkig. Vet inte om delfinerna höll med.Kolmrden278.jpg


(Koda! Jag älskar den filmen & speciellt den låten.)


Vi prövade också den nya safarin, en linbana som ersatt bilsafarin. Det var både bättre och sämre. Man fick se alla djur och det var helt underbart att åka linbanan så högt upp i luften (det kan ha varit min favoritsak med hela parken...) men man var en bra bit ifrån djuren. Och allt var ovanifrån. Men men. Vi åkte den två gånger i alla fall.
Annars tyckte jag väldigt mycket om att titta på surikaterna, präriehundarna (båda vilka var så äckligt söta att jag ville ta en), elefanterna, gibbonaporna, tigrarna, björnarna och noshörningarna.
Vi bodde på ett fint hotell vilket såklart gav mig min älskade hotellfrukost. På en balkong i sommarvärmen. Underbart.Vi besökte också lite snabbt Norrköping. Tyckte inte om den staden. De har uppenbarligen helt missuppfattat vad en rondell cirkulationsplats är.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar