onsdag

18 januari 2012

Nu kommer en snabb update sen senast. Om jag någon gång lär mig att blogga snabbt kanske jag kan skriva om New York, men vem vet när det kommer hända.

I söndags var jag med familjen till kyrkan. Folk är så fruktansvärt trevliga här. Alla hälsar och jag är nästan ovan vid det så jag missar att säga "nice to meet you" för jag reagerar så långtsamt. Ha.

Efteråt tog min värdmamma med mig till en Barnes & Noble. Yay. Det var trevligt. Det var en stor bokaffär med en Starbucks och en leksaksaffär. Jag köpte The Fault in Our Stars för att jag har hört så mycket kärlek för den och för att John Greens böcker får mig att vilja leva. Jag såg också den här boken och jag dog av lycka:


Någon gång ska jag köpa den.


Igår tog jag en promenad i området. Jag lyckades hitta gångvägar nästan hela vägen, förutom en rätt läskig bit då jag nästan klättrade i sluttningen bredvid vägen. (Jag önskar bara jag kunde få min SR app att fungera så jag kan lyssna på Tankesmedjan.)


Jag gick förbi skolan när det var dags för bussarna att hämta barn. Det var många!

Annars har jag hängt med på olika bilturer och lekt med barnen och sett på TV och försökt förstå hur man söker till en skola. Idag har jag mitt första LCC-möte med alla au pairer i området. Det är bara en timme långt, som tur var är, för att gå in i en grupp (ensam) där de flesta känner varandra är inte något jag tycker är så roligt.

Annars börjar det nästan kännas normalt att vara här. Nästan.Är det förresten någon som kollar på Sherlock? VAD VAR DET DÄR FÖR SLAGS AVSLUTNING? Jag hatar den serien (läs: älskar den mer än någon annan just nu).

1 kommentar :

  1. I've used Google translate but what do you mean "tried to understand how to apply for a school."/"försökt förstå hur man söker till en skola."

    SvaraRadera