this & that

9 juli 2011


Jag har de senaste veckorna jobbat. Det är första gången jag jobbar heltid en längre tid. Det är inte så farligt, men tanken på att göra det för resten av mitt liv gör mig lite trött. Jag kommer antagligen inte jobba just där resten av mitt liv. Men jobba.

Det som är minst roligt med mitt jobb är att jag slutar ganska sent (är hemma ungefär halv sju) vilket gör kvällarna korta. Och det är så mycket jag vill hinna med - samtidigt som jag tvunget måste gå och lägga mig tidigt. Jag klarar mitt läsande ganska bra, främst på grund av en stenhård disiplin. Det jag saknar mest är att vara ute. Det krävs så lite. En cykletur på en öde grusväg med vacker musik i öronen, med solen i ryggen, är allt jag behöver. Har bara svårt att komma iväg.


Måste bara tipsa om världens godaste frukost/lunch/mellanmål/middag/vadsomhelst. Rostat fullkornsbröd, mosad avokado och salt & peppar. Färdig att äta.


Jag har passat huset och alltså bott själv den senaste veckan och jag älskar det för mycket. Måste man träffa andra människor? Räcker det med dem man träffar på jobbet?


Bra musik:

Will you put down your fiddle and pray
That the world has begun with the birth of the sun
And its death the very same day


Kram

2 kommentarer :

  1. Svar: Oj, hade inte ens tänkt på att HP-stjärnorna var där :D Primark hann jag dock in på innan Londonresan. Så bäst! :D

    SvaraRadera
  2. Svar: Eller hur! Särskilt i AVPM/S. Har inte sett filmen än, dock. jag och mina kompisar försöker hitta någon dag då alla är hemma x) Har du sett den? :D

    SvaraRadera