i sverige

11 februari 2013

Min stackars blogg har nästan samlat damm under den dryga månad jag ignorerat den. Men jag var alldeles förskräckligt upptagen med att resa, åka hem till Sverige, ställa om dygnet och börja en ny skola och ett nytt jobb. Sen är det inte heller lika spännande att blogga om Sverige.. och alldeles för jobbigt att gå in i detalj på min tre veckor långa resa. Jag kan säga att den var helt fantastiskt roligt och kanske den bästa resan (hittills) i mitt liv och att USA är ett fruktansvärt vackert land samt att jag har ungefär 2300 bilder att minnas den vid.

Så nu är jag hemma i Sverige och minns med saknad Floridas 24 grader-och-sol. Det är skönt att vara hemma, om än lite tråkigt, och jobbigt på så sätt att jag är jätterädd för att springa in i folk jag känner.

Något jag däremot måste skriva om från min resa var två svinbra böcker jag läste under tiden. Så någon slags kort recension på dem, The Secret History och Brideshead Revisited, borde komma upp snart. Jag skulle också vilja lova att skriva någonting om att ha bott i USA ett år men min motivation är cirka noll så jag får se hur det blir med det.


Förresten så kan mitt år i USA kanske bäst sammanfattas såhär:

(Tyvärr är USA så stort att det inte ser så imponerande ut.)

1 kommentar :

  1. Det måste vara jätte konstigt att komma hem till Sverige igen?? Vill också resa runt i USA igen! Det finns så oootroligt mycket att se!

    SvaraRadera