A new position for a different view

31 maj 2010

Per request...

LONDON DAG 1

Det började med att jag var tvungen att gå upp klockan fem efter att knappt ha sovit alls. Det var inte roligt. Sen var jag jättenervös, men det gick över.
Vi flög från Arlanda (Jag checkade in med mobilen och skrev ut boardingkortet på datorn. Wow.) Jag älskar att flyga! Och jag fick fönsterplats!

Sen åkte vi tunnelbana från Heathrow. Det tog en stund och Lina var inte glad över det. En snäll tjej tog kort på oss :)



När vi checkat in på hotellet (Rummet var jättelitet, toaletten var jättestor och vi kunde gå upp på taket. Bilder kommer senare..) gick vi till Hyde Park och åt lunch: mackor från Pret a Manger. Det var ganska varmt och vi såg två vackra ekipage av häst och vagn. Vi trodde det kunde vara drottningen ute på en tur. Eller inte.



Sen shoppade vi. Vi spenderade flera timmar på Primark. Jag hade knappt några pengar kvar. Ha! Jag älskar Primark. Vi fikade på Starbucks (Starbucks!) och tog sen bussen till Victoria och köpte tågbiljetter.


Vi blev lite sena på Victoria vilket gjorde att vi blev sena att åka till Wembley. Huvudeventet på resan var ju John Mayers konsert! Vi trodde vi skulle missa den. Den värsta tågresan i mitt liv. Men vi hann och vi kom in medan förbandet, Ellie Gouldning, spelade. Jag gillar Ellie Goulding (Spotify
). Det var bra platser också. Min kamera däremot är inte så bra.

-Spänd väntan-


Efter någon timme kom John Mayer ut. Därefter följde två timmar av bliss. Det var uh-mazing. Han spelade alla mina favoritlåtar. Jag ska nog skriva om det i något annat inlägg. Fast om jag inte orkar så får ni veta att han spelade Slow Dacing In A Burning Room och Free Fallin'. Life = complete.
Det här är den bästa bilden på konserten. Man kan nästan se att det är John Mayer.



Sen gick vi hem. Vi var så trötta att vi nästan somnade först på tunnelbana sen gående hem från stationen.


Yes, det där var första dagen på vår resa. Har massor av bilder men eftersom Blogger suger är ganska dålig på att ladda upp bilder orkar jag inte.

(Jag har lyssnat för mycket på Justin Bieber. Han är med på mina Top Artists på Spotify, vilket betyder att alla mina kontakter kan se. Oh no. Som om jag kunde bli mer tween.)

xo

i'ma tell you one time

30 maj 2010

Jag är hemma nu. Det är inte så roligt. Det var roligare i London, såklart. Men jag är för trött för att skriva om det nu. För trött för att kolla igenom alla över 500 bilder.


Jag skriver istället om min stackars katt. Han har opererat foten och måste ha en tratt. Han hatar det.

Och om hur varmt det idag. Det var oket att komma hem; bara för att det var bättre väder här än i London. Och för att jag kunde lyssna på Justin Bieber :)


Imorgon är det skola igen. Le sigh.

i'm gonna steer clear

25 maj 2010

Ni vet när man hör en jättebra låt och inte kan sluta lyssna på den? Man lyssnar och lyssnar. Tills den dagen man ledsnar på den. Så fort man hör den blir man så trött. Man byter snabbt låt och vill aldrig mer höra den. Men efter en tid hör man den igen och upptäcker hur bra den är. Och lyssnar hela tiden igen. Tills man tröttnar, o.s.v.

Min samuppgift har blivit något liknande. I början var jag intresserad. Jag ville veta vad Vietnamkriget var eftersom det är ganska "känt". Jag läste och läste. Sen, efter ett par timmars arbete, ville jag bara bränna upp skiten. Det var så fruktansvärt tråkigt och
onödigt. Jag ville aldrig mer se det. Men nu i eftermiddag när jag läst lite nya artiklar blev jag intresserad igen. Det var ganska spännande. Det finns en del att diskutera. Det är nästan roligt.

Jag ska bara avsluta det nu. Efteråt lär jag ha blivit less igen. Men det är bra, för då är jag klar!




Om
15 timmar åker jag till London. Jag har lite svårt att begripa det, samtidigt som jag är jättenervös. Tänk om jag glömmer något? Jag går på någon slags hyperspeed. Jag var jättetrött tidigare men efter lite kaffe är jag tvärtom. Nästan skakis. Härligt.

Och om lite mer än ett dygn får jag äntligen se John Mayer. Sista låten i nedräkningen, som jag upptäckte hur bra den är för ungefär två dagar sedan.
In Your Atmosphere.


Håll tummarna för vackert väder.

excited

23 maj 2010

Timmar



"Other than that I’m just thinking about playing music and having staring
contests with bored looking boyfriends."
-John Mayer



Det här kan vara det roligaste jag läst

Posted by Picasa

let's walk into the night

Den senaste veckan har jag sett tre säsongsavslutningar av "mina" serier; Vampire Diaries, Gossip Girl och Grey's Anatomy. Det var lätt de bästa avsnitten under hela säsongerna. Det stör mig. Både Vampire Diaries och Gossip Girl har varit jättetråkiga de senaste avsnitten/hela säsongen. och nu måste jag fortsätta kolla, bara för att se vad dom händer.

I Vampire Diaries hände något som jag väntat på sedan avsnitt 2 eller nåt sånt. Och Damon var awesome som vanligt. Jag hatar att jag bytt från Stefan till Damon, men det har jag.

I Gossip Girl hände det massa grejjer hela tiden, men det värsta hände på slutet. Men när jag tänker efter var det ganska tråkigt. Jag blev mest chockad. Och jag tycker varken om Serena eller Jenny längre (fast Jenny är väl utkastad nu?).

Grey's Anatomy - avsnittet var nog det bästa avsnittet i serien däremot. Det var ett dubbelavsnitt till och med. Jag började gråta säkert 10 gånger. Det var så ångestframkallande att jag ville att det skulle ta slut hela tiden, haha. Jag älskar Grey's Anatomy.

Imorgon är det ännu en säsongsavslutning, How I Met Your Mother. De brukar inte sluta i cliff-hangers så det är nog lugnt.



Det är bara 3 dagar tills jag åker till London! Vart tog tiden väggen?







I fredags var jag på Rix FM Festival. Det var ganska meh. Eric Saade var snygg och viss musik var bra. Men det bästa hände på vägen dit. Jag fick syn på en affisch från Disney Channel med STERLING KNIGHT! Och Sonny With a Chance! Jag blev överlycklig. Jag tog till och med en bild :)


StarStruck har premiär när jag i London. Oh no. Jag som vill se premiären. Fast jag redan sett den flera gånger.

Nu ska jag återvända till min sam-uppgift. Det är jätteroligt. Jag älskar Vietnamkriget.

Jag höll på att glömma något viktigt. Alla Channy-fans, kolla här.

maybe it's got nothing to do with me

22 maj 2010


Daughters, 4 dagar


Boys will be strong
And boys soldier on
But boys would be gone without the warmth from
A womans good, good heart

here comes the sun

21 maj 2010

Idag växlade jag pengar. London om 5 dagar!

Your Body Is A Wonderland




Ikväll ska jag på Rix FM festival och förhoppningsvis se Joshua Radin. Jag älskar hans Sky.



Och idag blev jag äntligen excited för Eclipse. Själva filmen alltså, inte bara musiken. Kolla på Muses video till Neutron Star Collision, med klipp från filmen. Dels är videon riktigt bra gjord. Dels är klippen bra. Jag hatar Bella i Eclipse, men älskar Edward. Duh.



Och kolla på Rob i hans nya film, Water For Elephants. Rob och en häst. Hot. Ha! (De här bilderna är lite creepy. Tagna från luften från kilometer ifrån. Älskart.)






And the world was a song

20 maj 2010

Det är varmt. Det är sommar. Äntligen. Jag lever bara på sommaren. Ibland under vintern orkar jag inte mer och undrar om det någonsin tar slut; vardagen, skolan, mörkret. Men så kommer sommaren och det är lite mer värt att leva. Det är så vackert, så grönt och ljust.


Sommaren är också en tidpunkt då jag tycker om att fotografera. Det har inte blivit så mycket på länge eftersom min kamera inte är så bra. Men jag försöker. Jag älskar att fota. Ibland är det omöjligt. Ibland är naturen så vacker att jag aldrig vill röra mig, men att fånga den på en bild räcker inte. Det är frustrerande.

När vi flyttade för två år sedan hade jag sönder vår dator. Jag älskar mig själv för det, eftersom alla mina foton var där, inte bara naturfoton och liknande, utan alla mina från konfirmationslägret, ridläger och mitt liv. Det var ganska hemskt. Men jag har tagit nya bilder. Och lärt mig en läxa - nu sparar jag de viktiga på en extern hårddisk. Två av mina absoluta favoritbilder jag någonsin tagit försvann. Det är jag ledsen för.

Här är några av mina favoritbilder.




Det är enkelt att fota blommor. Och relativt givande.


Om det är såhär varmt i London är min lycka gjord. Vi ska till och med åka till Brighton. Semesterort - Holla!

Waiting on the World to Change. 6 dagar




Visst var senaste avnisttet av Glee bra? Idina Menzel + Lea Michele.

i hate to see you cry

19 maj 2010

John Mayer, 7 dagar. Jag älskar live versionen av Heart of Life. Och om ni vill bli glada/skratta, tryck på klippet och läs kommentarerna.


You know it's nothing new
Bad news never had good timing

it's been a long time

18 maj 2010

Idag cyklade jag till skolan. Vädret är konstigt. Men det är sommar.



8 dagar till London...
Den snyggaste videon. 0:43 och 1:54



xo

awkward

17 maj 2010

För alla knäppa som jag chaditeers....



Oh, Chad. Han blev så besviken...


"So I suppose I should probably tell you I'm a So Random fan now."
"Really!?"
"Yeah... But I'd be lying."

someone looking over everyone

ÄNTLIGEN kan jag med gratis Spotify höra Band of Horses nya album. Och det är sååå bra.



Dagens John Mayer låt (
bara 9 dagar kvar nu!!) är Free Fallin'. Den näst bästa låten. Om någon av Slow Dancing och Free Fallin' spelas på konserten är mitt liv complete.




I wanna write her name in the sky
I wanna free fall out into nothing
Oh, I'm gonna leave this world for a while

PSA

16 maj 2010

Kära Disney Channel...


Jag tycker det är dags för Sonny och Chad to hook up.




"CD Coop, what up dude?"


travelling in dreams

Jag har gjort om designen på bloggen lite. Det är vad som händer när jag ska plugga. Jag gör vad som helst för att slippa. Jag har till och med varit ute och sprungit. Jag var ganska säker på att jag skulle svimma. Har inte gjort det än.

Så jag tänkte skriva lite på en sam-uppgift nu. Eller.. blogga. Och städa rummet. Och duscha. Och måla naglarna.
Boken jag läser (
How to Kill a Mockingbird) får mig att vilja prata sydstatsamerikanska. Jag älskar den dialekten. Synd att den inte funkar på svenska.



Nu är det bara 10 dagar tills jag åker till London. Och går på John Mayers konsert. 10 dagar. För att räkna ner ska posta en av mina favoritlåtar av John Mayer varje dag. De 10 bästa låtarna, if you will. Vi börjar med den bästa.



How dare you say it's nothing to me?
Baby, you're the only light I ever saw.

I'll make the most of all the sadness,


xo

hush hush

15 maj 2010

Jag hatar att läsa ut böcker. När jag började läsa Hush, Hush tänkte jag på hur länge sen det var sen jag läste en riktigt bra bok. En som jag inte kunde lägga ner och som jag tänkte på när jag inte läste. Nu kommer jag ihåg varför jag inte läser bra böcker. Det gör ont när de tar slut. Det är som att säga hejdå till någon jag älskar som jag aldrig kan träffa igen. För att läsa om boken är aldrig detsamma. Jag har en chans att läsa en bok för första gången. Sen måste jag säga hejdå.

Hush, Hush var bra. Boken i sig var inte så jättebra; den var inte så bra skriven. Men historien, karaktärerna och stämningen överskuggade det sämre. Och jag älskar den. Jag förstår den inte riktigt, Den kändes inte riktigt hel. Men det fanns ställen i boken - ibland hela sidor, ibland några ord, ibland ett stycke - som var magiska. Och jag älskar Patch. No surprise there.

Och även om jag hata när folk säger att den boken är så lik den boken, där har de härmat den boken, det där är en rip-off av det där, osv. så gav Hush, Hush lite sådana vibbar. Jag tror inte på att någon kan härma en bok. I sånt fall är det ingen som skrivit en egen bok. Alla böcker tar inspiration och influenser av andra. Utom möjligen själbiografier, men de blir säkert också färgade av andra böcker.

Speciellt tycker jag inte om när folk säger att nya böcker är en rip-off av Harry Potter eller Twilight. Som om de var de första fantasyböckerna? Det är ett begränsat område. Någonstans måste de likna varandra. Men jag vet att många tycker Hush, Hush är jättelik Twilight. Och jag kan förstå varför, p.g.a. två stora saker; Killen bredvid Nora i biologin är mystisk och hon googlar när hon tror han är övernaturlig. Plus en del småsaker, som att han har några mind-trick, en grej på slutet och hur han beskrivs. Biologin tror jag bara är en tråkig slumb. Och googla, vem gör inte det? Haha. Om jag mötte en vampyr (eller ängel, som i den här boken) skulle jag googla direkt. Duh. Det viktiga är att stämningen i Hush, Hush är helt annorlunda mot Twilight. Och Patch är så långt ifrån Edward man kan komma. Jag tror jag föredrar Patch, just nu. Sigh.

Boken gick så snabbt att läsa. :( Och alla böcker jag så gärna vill läsa finns inte i Sverige, eller på biblioteken. Så jag nöjer mig med Eclipse och How To Kill A Mockingbird.


Det här är ett av mina favorit ögonblick. Jag vet inte varför.


“Are we safe?” I asked.
Patch slanted a look sideways. “Angel.”
“Just asking.”

Jag undrar varför den heter Hush, Hush?

Och det kommer en uppföljare. Thank God.



Death Cab For Cutie - My Mirror Speaks

blåbärsmuffins

14 maj 2010


Jag tycker verkligen om den här textraden;
"When you call my name, it's like a little prayer"

Jag läste en bok där det stod något liknande. Det är så vackert.



Jag gjorde muffins idag, blåbär. De var goda.







give me something to believe

13 maj 2010

Jag blev overly-excited igår. Haha. Whatev's. Men efter jag loggat ut la de till den bästa låten: Band of Horses. Jag älskar Band of Horses.

En annan intressant är Howard Shore's Jacob theme. Okey, Jacob's Theme bryr jag mig inte alls om, men Howard Shore - som jag i och för sig vetat om ett tag - gör scoret. Han gjorde scoret till Sagan om Ringen. Och det gick ju
jättebra. Det kan nog bli en vacker film, musik-wise.

Här är hela listan:

1. Metric – “Eclipse (All Yours)”
2. Muse– “Neutron Star Collision (Love Is Forever)”
3. The Bravery - “Ours”
4.Florence + The Machine – “Heavy In Your Arms”
5. Sia – “My Love”
6. Fanfarlo - “Atlas”
7. The Black Keys - “Chop and Change”
8. The Dead Weather – “Rolling In On A Burning Tire”
9. Beck and Bat for Lashes - “Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend - “Jonathan Low”
11. UNKLE – “With You In My Head (featuring The Black Angels)”
12. Eastern Conference Champions – “A Million Miles An Hour”
13. Band of Horses - “Life On Earth”
14. Gnarls Barkley’s Cee-Lo Green – “What Part Of Forever”
15. Howard Shore –”Jacob’s Theme”

Lyssna på hela kan man göra 8 Juni.

Och grattis på födelsedagen, Rob Pattinson...

music love

12 maj 2010

Okey, kära läsare.

Låt oss ha ett ögonblick av andakt.

För har ni
sett artisterna på Eclipse's soundtrack? Har ni sett dem??


Och det är inte ens klart än. Det här är de som är med än så länge.

1.Metric – “Eclipse (All Yours)”
2.
3. The Bravery – “Ours”
4. Florence + The Machine – “Heavy In Your Arms”
5. Sia – “My Love”
6. Fanfarlo – “Atlas”
7. The Black Keys – “Chop And Change”
8. The Dead Weather – “Rolling In On A Burning Tree”
9. Beck and Bat For Lashes – “Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend – “Jonathan Low”
11.
12.
13.
14.
15.
+ Muse - Neutron Star Collision (Love is Forever) och Jesse & Joy - Magic & Desire någonstans på listan.

The Dead Weather? Muse? Florence + the Machine?
Vampire Weekend? Mother-effing METRIC?


Jag vet inte hur det kan bli bättre. Det är som sagt inte klart än. MySpace, eller Summit, eller vem det nu var, kom på den
briljanta idén att posta en sång i taget i halvtimmen hela dagen, så hela får vi väl i natt någon gång...

Det skulle väl vara om typ Jimmy Eat World var med.


Jag tyckte om Twilight soundtracket (Rob Pattinson, Iron & Wine, Muse, Linkin Park) och älskade New Moon soundtracket (Muse, Anya Marina, Thom Yorke, Death Cab, The Killers, eh, ja alla). Men det här är bättre än någonsin.

Och av det jag lyssnat av dem jag inte hört förut - Bat for Laches, Fanfarlo, Jesse and Joy och The Bravery - (tack vare LTT) verkar det fantastiskt.


Jag är extatisk. Det var länge sen jag kände så. Tack Eclipse Soundtrack (musiken är något de lyckats med)!

Här är mina favoritlåtar av några av de inblandade. (LYSSNA PÅ METRIC!)

Metric - Blindness


Muse - Time is Running Out


Vampire Weekend - Giving Up the Gun


Florence + the Machine - Cosmic Love


Om jag orkar uppdaterar jag resten imorgon. Jag älskart.

Nu ska jag se Glee. Ännu mer bra musik!

she looks so much like an angel

11 maj 2010

Nu är jag klar med min engelska. Jag ska berätta för klassen vad jag tycker om Lejonkungen. Och låtsas att ingen har sett den. Jag har helt plötsligt fått massor att göra i skolan. Speciellt i matten. Jag är orolig för en redovisning jag ska göra om ett halvår. Men snart är det sommarlov. Om två veckor åker jag till London. Och vi är lediga torsdag - söndag.



Idag fick jag äntligen tag på
Hush, Hush. Har väntat på att den ska finnas på biblioteket i flera månader. Jag har en ängelperiod tror jag. Jag älskar änglar. Det började med The Mortal Instruments, en av mina favoritserier, med min absoluta favoritkaraktär, Jace Wayland (möjligt en delad första plats med Peeta Mellark från The Hunger Games). Den handlar om änglar och människors avkomma, Nephilim. Jag vet inte varför jag tycker om det. Det är divine. Och vampyrer är så passé. Kolla bara den första epigrafen i boken, från bibeln;

"God spared not the angels that sinned, but cast them down to hell, and delivered them into chains of darkness, to be reserved unto judgment"
Andra Petrusbrevet 2:4
Hush, Hush vet jag inte vad den handlar om än. Men än så länge verkar den bra. Jag har saknat att läsa en jättebra bok. Kolla bara på framsidan.

Den är emo. Whatever. Jag älskar emo.



Idag var det fint väder, så jag solade lite. Nu ska jag läsa och se sista avsnittet av OC säsong 3.

xo

film

10 maj 2010


Jag vet att den är lång. Kolla på hela i alla fall.

not just another monday


[Bilder av mig]


Jag hittade två underbara bloggar/tumblr. De får mig att vilja gråta, skratta och skriva, allt på samma gång.

[Bild från suzywire]


Jag önskar jag var så kreativ.


http://thelovelybones.tumblr.com/


http://suzywire.tumblr.com/

xo

i wanna fly, i wanna drive, i wanna go

7 maj 2010

Jag tänkte jag skulle visa några bilder (inga jag tagit själv)...

...för att det är Glee! Och de ser bra ut.


...för att det svartvita är
skitsnyggt.


[no comment. srlsy]




Jag spenderade mer än en timme och kollade på
Avatar: TLA motivational posters. Haha. Love me through it. Det som tröstar mig är att någon måste ha suttit och gjort alla 120 bilder. Jag är inte knäppast i världen.


Här några av de bästa.
Och bara för att det är så sant...


Sist men inte minst: Miley Cyrus. Första gången jag hörde denna låt hatade jag den. Nu, efter att ha lyssnat cirka 5 gånger älskar jag den. Suck. Jag är lättpåverkad.
Och videon är fierce.




tidbits

6 maj 2010


1. På söndag kan man se Owl City live - på internet. Vilket äger. Jag kunde aldrig komma iväg på deras konsert i Köpenhamn, och de kan tydligen inte komma till Sverige. Men nu ska deras konsert i London (?) streamas live, och på en rimlig tid för mig, kl 22.00 på söndag. Yes! :)


2. Jag har fått sommarjobb. I kommunen, i tre veckor, inte mycket, men jag är tacksam för vad jag får! Nu återstår bara att se
var jag ska jobba.


3. Jag har dem senaste dagarna varit hemma från skola pga sjukdom/ledighet och då hunnit marathona: Skins säsong 2 och Lejonkungen.

Skins äger. Det är en rolig - och förvånansvärt vacker att se på - serie. Jag älskar alla karaktärer, speciellt Maxxie, Effy, Chris och Anwar. De är för det mesta sjuka i huvudet.

Lejonkungen är nog en av mina favoritfilmer. Den första i alla fall. Har inte sett den tredje än, gör det ikväll. Såg dem på engelska och de är mycket bra då. De refererar till och med Shakespeare.
"And oh, the shame, he was ashamed
Thought of changin' my name,
What's in a name?"



3. Jag har läst ut Dorian Grays Porträtt. Den var bra och även om den inte hade någon egentlig handling var den väldigt skön att läsa. Och det fanns många ställen att citera. Till exempel det om cigaretter;
“A cigarette is the perfect type of a perfect pleasure. It is exquisite, and it leaves one unsatisfied. What more can one want?”
Problemet är att jag inte har något att läsa nu. Måste ta mig till ett bibliotek imorgon. Så länge började jag läsa Eclipse. Den har ju snart premiär.


4. Jag lyckades komma ut och sola en timme. Jag är redan lite bränd #MissionAccomplished


xo

where the light is

Idag känner jag ungerfär såhär:

"Gravity is working against me
And gravity wants to bring me down"

Jag är så trött. Det känns som om tyngdkraften är extra stark idag och det är därför jag inte orka stå upp. Imorgon måste jag bli frisk, för då har jag nationella prov.



breaking down bad reputation

5 maj 2010

Svenskar är dumma. Hur kan de förvisa Glee till 18.00 på en söndag? Säga vad man vill om amerikanare: de kan göra bra TV. Och se på bra TV. Glee har massor tittare där, och tittarna fortsätter att öka. Varför kan inte Sverige fatta vilken bra serie Glee är? Den bästa.


Jag är sjuk och mår inte bra (stackars mig); för att bli gladare såg jag senaste avsnittet av Glee. Medan första halvan av avsnittet var meh var andra halvan awesome. Jag älskar Rachel Berry:

1. Hon sjunger bäst.
2. Hon är knäpp.
3. Hon har locked lips med alla snygga killar i serien. Seriöst.




Och apopå det, jag hittade världen bästa sida för Gleeks. Med sidor för alla sorters shippers: Finn&Rachel, Jesse&Rachel, Puck&Rachel (Puckleberry!), Kurt&Finn, Will&Rachel, Brittany&Santana osv. Själv är jag för Finn&Rachel, haha.

På sidan med citat med en sida bara Brittany-citat. För att hon är bäst.

"I had a cold and I took all my antibiotics at the same time and I forgot how to leave"

Jag älskar när Rachel sjöng Run, Joey, Run, och alla killar blev förbannade och svartsjuka. Fast sen blev hon lämnad ensam och det var inte så kul, förutom att hon sjöng Total Eclipse of the Heart jättebra. Och tydligen har Jesse ett hjärta. Eftersom han sa att Rachel hade krossat hans. Jag blev förvånad. Jag vet fortfarande inte varför han gick ut med Rachel, om det var för att förstöra eller om det var för att han faktiskt gillar henne. Han verkade uppriktig..

Jag älskade också när Emma skällde ut Will inför alla lärare och alla kallade honom "slut" och "manwhore" efter. Ha!


Jag är löjligt svag för den här låten. Och de dansar balett!


Stackars Rachel. Such a drama queen.




Slutsats? Jag älskar Glee och svenskar är konstiga som inte tittar på det.

faded paper figures - metropolis

3 maj 2010


"whoever made these robot angels,
made these urban trash crustaceans;
they occupy the same streets,
and we fill the day with locusts and magazines."

Älskar den här låten



Vampire Diaries är väldigt lame just nu (okey, det har alltid varit lame) - speciellt mellan Elena och Stefan. Gud vad jag är trött på dem. Det enda som inte är lame med Vamp Diaries är det här:

...och att de spelade We the Kings i senaste avsnittet. Vampire Diaries musiken är bäst. Damon gillade jag inte i början för han var tråkig. Stefan gillade jag i början för han var snygg. Nu är det tvärtom. Ha!


Jag tror jag börjar bli sjuk. :/

i wanna be the one to walk in the sun

2 maj 2010

Nu är jag äntligen klar med min biologi, så jag orkar inte skriva så mycket. Har musik på hjärnan - jag älskar nya Spotify. Gjorde en lista med sommarmusik. Låtar som påminner mig om sommaren. Än så länge har jag bara 15 låtar men det borde finnas massor. De flesta är låtar som ger mig sommarkänslor, alltså låtar som jag knarkat under tidigare somrar, men också låtar som bara säger sommar. Måste hitta fler låtar.

Chase This Light - Jimmy Eat World
Dark Blue - Jack's Mannequin
Girls Just Wanna Have Fun - Miley Cyrus
Halo/Walking On Sunshine - Glee Cast
Haven't Met You Yet - Michael Bublé
Hey, Soul Sister - Train
Hot Air Baloon - Owl City
I'm Yours - Jason Mraz
Just Dance - Lady Gaga
Love Drunk - Boys Like Girls
Sunburn - Owl City
The Heart of Life/In Repair (Live) - John Mayer
The Time of Our Lives - Miley Cyrus
Time To Pretend - MGMT
Waiting on the World To Change - John Mayer
Who Says - John Mayer

Får fylla på den under sommaren. Lyssna

Det var underbart väder idag. Jag solade medan vi satt ute och fikade och firade min bror. Jag älskar sommaren.



Jag har sett klart Avatar: The Last Airbender by-the-by. Kanske skriver om det. Men inte nu! Har fortfarande företagsekonomi kvar att plugga.



xo